なんと私の料理が枝豆サイトで紹介されました→www.edamame.me。 枝豆は特にシンガポールでは日本料理屋で酒の肴として出されますが、考えてみるとこんなに応用のきく豆はありませんよ。スィートコーンと同じ様に使うと料理の幅も広がると思う。ただ殻付きをボイルするのではなく七輪で香ばしさをだしても美味だ。今回は、シンガポールのズィーチャー(煮炒=おばんざい)風に海鮮とほのかに甘いチリソースで炒めた。後は、ココナッツクリームを利用してちょっとした冷静スープも考案。
Edamame is gaining popularity across the globe these days. You could simply boil them and toss it with some sea salt, or you could puree them and have it like a vichyssoise, or you may even use it as a dessert -gelato, creme brulee, panna cotta, etc. My gourmet brother-in-law just started a website on edamame: check out www.edamame.me and I have contributed a cze char dish made from prawns, scallops and edamame fried with piquant chili sauce.
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