たぶん日本初!かもしれない。ラムリー風バーガーを再現してみた。最初に薄焼き卵をつくる。あまり厚すぎると、織り込む時に破れるので適当な薄さに焼く。ちなみにラムリーバーガーはシンガポールやマレーシアでは冷凍で売っているが、日本にはないので普通のパティを使用。なのでラムリー風。この薄焼き卵で包んだラムリバーガーをラムリーバーガースペシャルという。
Now as you work on grilling the burger, toast the buns and spread the margarine.
Now as you work on grilling the burger, toast the buns and spread the margarine.
肉をじっくり焼いている間に、バンズをトーストして、マーガリンをぬる、バターは厳禁。油は、肉汁をはじくのでバンズがぐしゃぐしゃになるのを若干ふせいでくれるのだ。
Shred some lettuce and garnish on top of the bun, together with the sliced cheese. Here, I have purposely wilted the lettuce with some salt so that it's slightly easier to garnish.
Shred some lettuce and garnish on top of the bun, together with the sliced cheese. Here, I have purposely wilted the lettuce with some salt so that it's slightly easier to garnish.
マーガリンを塗ったバンズにレタスの千切りとスライスチーズを乗せ、コクと食感をプラス。
Spread the omelette and put some mayonnaise and chili sauce. Put the burger in the center and sprinkle some spice powder made from toasted chili powder and coriander powder. Gently wrap the burger (encasing it with omelette). Now sandwich this with the bun and you're set to go!
Spread the omelette and put some mayonnaise and chili sauce. Put the burger in the center and sprinkle some spice powder made from toasted chili powder and coriander powder. Gently wrap the burger (encasing it with omelette). Now sandwich this with the bun and you're set to go!
先ほど作った薄焼き卵の上にマヨネーズと市販のチリソースをぬり、ハンバーグを乗せて、スパイスパウダーを振りかける。今回使用したスパイスパウダーはローストしたチリパウダーとコリアンダーパウダーだ。次にハンバーグを薄焼き卵で茶巾のように包み込んで、バンズに挟めば出来上がり!ソースが卵に包まれているので食べる時に画期的です。スパイスパウダーとチリマヨがナイスマッチ。肉がある程度いけてなくても、いけてます。
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