Humble Japanese, trying to de-mystify Singapore cuisine and food culture. This is not a restaurant / stall rating blog.
6.17.2008
Chilli Mee @ Chun Cheng 辣椒面
チリヌードルはあまり知られていない。チリヌードルとは一体どういった食べ物なのか?なんてことはないプローンミー(ヘイミー)のドライタイプにたっぷりのチリーソースが中に潜んでいるのである。トッピングは、海老・ポークリブ・厚揚げ・スペアリブ・かまぼこ・揚げネギ・レタス。
What category does Chilli Mee fit into? Prawn mee dry type? When I had this dish at Chun Cheng, Golden Mile Food Centre, I simply thought this noodle was prawn mee with chilli sauce in it. Is it a category on its own or should it be classified as prawn mee? Makansutra categorizes them separately. I don't think there are dramatic differences.
登録:
コメントの投稿 (Atom)
0 件のコメント:
コメントを投稿